Bronzový pohár z vybíjené

03.05.2024 21:32

Ve čtvrtek 2. května 2024 se konalo v Mikulově okresní kolo turnaje ve vybíjené. Z naší školy vyrazil na tento prestižní turnaj 14členný tým složený z chlapců a dívek 4. a 5. ročníku. Nahodilý los nám do základní skupiny přiřadil silné týmy ZŠ Břeclav Na Valtické a ZŠ Břeclav Slovácká. Avšak naši hráči bez bázně a hany opanovali základní skupinu a obě břeclavská družstva postupně udolali. 

V semifinálovém duelu si, bohužel, vybral náš tým slabší chvilku a nedokázal odvrátit porážku ze strany týmu ZŠ Mikulov Hraničářů. Nicméně v malém finále o 3. místo však naši borci opět suverénně porazili družstvo ZŠ Břeclav Slovácká. Kapitánka naší družiny Anna Grohová tak mohla převzít z rukou organizátorů této soutěže diplom a bronzový pohár.

Cenné vítězství naši hráči následně oslavili slavnostním přípitkem dětského šampusu za účasti svých koučů – paní učitelky Ireny Šilinkové a pana učitele Petra Zugárka. Poděkování také patří mikulovským učitelům za skvělou organizaci celé soutěže, jmenovitě ředitelce turnaje paní učitelce Radce Gregorové.

PZ        

Fotografie zde

—————

Zpět