Škola v přírodě - Češkovice

22.04.2024 20:14

Škola v přírodě byla nezapomenutelným týdnem plným vzrušení a dobrodružství. Každý den byl pro děti plný aktivit, které je nejen bavily, ale také rozvíjely jejich dovednosti a znalosti. Ráno začínalo rozcvičkou v přírodě, kde se děti probouzely pod širým nebem a nabíraly energii na další den. Následovalo hledání pokladu, které propojilo týmovou spolupráci s objevováním přírodních krás. Odpolední sportovní aktivity pak přinesly dobrodružství a pohyb. Večery byly zase plné zábavy a soutěžení ve společenských hrách, které upevňovaly přátelství a týmového ducha. Během týdne děti projevily nejen svou zvídavost, ale i schopnost adaptovat se na nové situace a spolupracovat s ostatními. Vytvoření origami, pěší výlet do Blanska a večerní představení dodaly týdnu v přírodě další rozměr a zajímavost.

Tyto zážitky nás nejen obohatily, ale také nás posílily pro budoucnost. Už se těšíme na další školu v přírodě, která nás jistě opět nadchne, naplní novými emocemi a nezapomenutelnými zážitky.

První den jsme zahájili energickou ranní rozcvičkou, která nás připravila na den plný aktivit. Následoval zápis do dne, kde jsme si vytvořili plán naší dobrodružné školy v přírodě, a hledání pokladu, které přineslo spoustu radosti a soutěžení. Večerní představení sebe samých bylo skvělým závěrem prvního dne, kde jsme se všichni pobavili a lépe se poznali.

Třetí den jsme zahájili pěveckým duelem, který probudil naše hlasivky. Poté jsme se pustili do skládání origami, což bylo relaxační a zábavné. Odpolední pěší výlet do Blanska byl skvělou příležitostí k objevování nových míst a procházce přírodou. Večerní společenské hry nás opět spojily a přinesly nám spoustu radosti.

Celý týden byl plný radosti, učení a dobrodružství. Děti byly aktivní, zapojené a plné nadšení. Určitě si příští rok rádi zopakujeme tuto fantastickou zkušenost a opět se vydáme na dobrodružnou školu v přírodě.

Všechny fotografie naleznete zde.

—————

Zpět